Прапор Польщі

Туристична віза в Польщу

Туристична віза розрахована на тих, хто вирушає в подорож з туристичними цілями: провести відпустку в знайомстві з новою країною, відпочити на курортах, підлікуватися в санаторії і так далі.

Туристична віза в Польщу

Туристична віза в Польщу

Багато отримують візи при оформленні програми в туристичному агентстві, але потім звертають увагу на виниклі незручності. Особливо небезпечно таке отримання візи, якщо раптом будуть порушені умови її оформлення представником агентства або якщо немає страховки від можливості невиїзду, коли клієнт по хворобі чи з інших причин змушений відмовитися від подорожі.

Польща належить до країн з, відносно, суворою візовою політикою. Тому фатальна помилка співробітників туристичного агентства може позбавити вас можливості відвідувати цю країну в майбутньому. Варто витратити трохи більше грошей і часу, але оформити туристичну візу в Польщу на фірмі, що спеціалізується саме цим видом послуг.

Туристична віза в Польщу видається подорожуючим самостійно людям при пред’явленні бронювання номера в готелі, оплаченого мінімум на 50%. Також необхідна печатка готелю і підпис посадової особи. Для туристичних фірм повинен додаватися ще й ваучер від приймаючої фірми в Польщі. Також повинні бути додані викуплені квитки на літак або поїзд, або документи про реєстрацію особистого автомобіля.

Документи, необхідні для подачі заяви на отримання шенгенської туристичної візи C1:

1. Проїзний документ (закордонний паспорт):

  • Дійсний мінімум три місяці після запланованого виїзду з Польщі / Шенгенської зони;
  • Який має мінімум 2 вільні сторінки;
  • Виданий протягом останніх 10 років.

2. Заповнена і підписана візова заява.

3. Біометрична фотографія – 3.5х4.5, 80% лиця.

4. Візовий збір.

5. Медична страховка на суму не менше 30 тис. євро, дійсна на всій території Шенгенської зони.

6. Додаткові документи, які підтверджують:

  • Мета приїзду;
  • Наявність місця проживання;
  • Наявність коштів на в’їзд, перебування та виїзд з Шенгенської зони або Польщі;

Тип і кількість додаткових документів може відрізнятися, залежно від консульської установи.

Можливо відкрити туристичну візу як з особистою подачею, так і без присутності.  Якщо вас цікавить туристична віза, інформація про ціну туристичної візи або ще якісь питання — зв’яжіться зі мною будь-яким зручним для вас способом у розділі Віза в Польщу.

Статті по темі:

Це вам буде ціково:


154 коментарів до Туристична віза в Польщу

  1. Катерина:

    Доброго дня ! питання таке : чи можуть мої батьки отримати віду в Польщу якщо вони отримали запрошення від мене як від дитини , що навчається у польському вузі . багато знайомих так робили і всім відкривали візу без проблем , але як мені відомо цього року змінився якийсь закон щодо подачі чи отримання віз . Тому чи отримають бої батьки візу притакому запрошенні ( запрошення від мене , підтвердження що я є студентом вуза і це все засвідченно у нотаріуса ) але я є громадянкою України ???? чи будуть якісь проблеми з отриманням віз у майбутньому якщо батькам поставлять відмову ????
    ДЯКУЮ за відповідь !!!

  2. Олег:

    Підкажіть, будь ласка, якщо я хочу зняти квартиру в Польщі, на такому сайті як a*****.**m, то бронювання цієї квартири і сплата цього бронювання на 50% на цьому сайті вистачить для оформлення візи?

    • admin:

      Теоретично все підійде, якщо вам нададуть всі підтвердження оплати і т.д. А як все пройде практично, навіть незнаю — все вирішує консульство, куда і раджу зателефонувати…

  3. Катерина:

    доброго дня )
    знову маю питання )
    Скільки коштує відкриття візи ?знаю , що 35 євро , але нам сьогодні сказали 35 + 20 в скасу . за що цих 20 євро ??

  4. Катерина:

    Вітаю. Маю таке питання. Буду дуже вдячна за відповідь. Отримала карту сталого побиту, моє питання полягає в тому чи можу я вислати запрошення на Україну своїй сестрі з дитиною? Чи маю я на це право?

  5. Антоніна:

    Доброго вечора!
    Яку краще оформити візу і як саме це зробити,якщо планую взимку поїхати до Польщі,до подруги. Вислати запрошення вона не має змоги. І проживати планую в неї,а не в готелі.
    термін перебування 7 днів.
    і яка вартість візи,якщо я студентка ВНЗ денної форми навчання.
    дякую.

  6. Маріна:

    У мене таке питання- збираюся їхати в Польшу до свого хлопця прислати запрошення не має змоги, збираюсь проживати в нього яуа потрібна віза і скільки коштуватиме. Збираюсь бути в нього дві неділі

  7. Марина:

    Скажить, будь-ласка, у мене є діюча польська віза цель видання 03 .Хочу відкрити візи своїм дітям. Чи можуть це бути бізнес-візи?

  8. Ирина:

    Добрий день! Чи потрібен детальний план подорожі, якщо я їду туристичною візою? І коли, як і кудм треба записуватися на подачу документів? це потрібно зробити до їх збору? І що таке візовий збір?

    • admin:

      Доброго дня. Бажано мати план подорожі, але це є не обов»язково. Можете спочатку зареєструватись, якщо встигнете зібрати документи до подачі. Візовий збір оплачується у візовому центрі для обробки ваших документів і становить 18 євро у гривневому еквіваленті (на сьогодні це 450 грн)

  9. Дмитро:

    У мене таке питання- збираюся їхати в Польшу з дружиною 27.05.15. Сплатив сервісний збір в Дніпропетровську, але дата прийому заяви мінімум 22.05.15, що звичайно мене не влаштовує. Яким чином можна подати документи раніш

  10. serg95:

    відкрив фірму для надання тур.послуг..планую почати з візи..хто що знає..з ким співпрацювати?подальші дії після прийому документів,куди звертатись7

  11. Юлия:

    Доброго дня! Скажіть будь-ласка, чи можу я маючи карту сталого побиту вислати гостьове запрошення для людини з України, яке не є моїм родичем?

  12. Олена:

    Доброго дня! Скажіть будь-ласка скільки коштуватиме відкриття туристичної візи терміном на 14 днів

  13. Олег:

    Доброго дня

    Чи можу я отримати візу в Польщу на 10 днів, якщо за останні 180 днів я вже перебував на території Шенгену ( Франція ) протягом рівно 90 днів???

  14. Ірина:

    Доброго вечора!
    Скажіть будь ласка чи не достатньо для підтвердження бронювання готелю пред»явити підтвердження з букін ком якщо воно безкоштовне???

  15. Ірина:

    ))) маю на увазі бронювання- безкоштовне

  16. Катя:

    Добрий день,яку візу можна зробити 5 місячній дитині на пів року?дякую

  17. Ірина:

    Доброго дня!
    Цікавить таке питання. Я би хотіла подати на туристичну візу: як правильно складати маршрут та чи можу я подати адресу друзів, у яких збираюсь зупинитись замість проплати готелю?

  18. Надія:

    Хочу відкрити туристичну візу на 7-10 днів, відвідати доньку в Польші. Скільки це буде коштувати? Чи можу я подати адресу проживання доньки замість готелю?

    • admin:

      Зателефонуйте по телефоні у розділі Віза у Польщу.
      Адреса проживання має бути готелю.

    • admin:

      А на яких підставах донька у Польщі? Якщо донька навчається, то на основі її документів можна зробити візу…

  19. Анатолій Поліщук:

    Доброго вечора! Підскажіть, будь ласка, максимально фактичну кількість перебування за кордоном по візі Шенген; типу С; MULT; відкрита з 13.10.2015р. по 31.12.2015р. Дні 80?

  20. Едуард:

    Добрий вечір, скажіть будь ласка, що потрібно мати для того щоб відкрити туристичну візу в Польщу( мається на увазі такі речі як бронювання готелю і т.п.) дякую)

  21. Андрій:

    Доброго вечора скажіть будьласка яка ціна візи у повному обсягу?

  22. Анастасія:

    Доброго дня ))Маю питанея щодо візи. Я Є студенткою польського вузу, навчаюсь на 3 курсі,Дуже хочу що би приїхала сестричка, чи можу я щось зробити?щоби вона приїхала.якщо так,то що потрібно, з гори дякую)

    • admin:

      Доброго дня. Запитайте у навчальному закладі про запрошення для сестри для ваших відвідин.

  23. Алексей:

    Доброго дня!маю питання:у польщі вже зробили карту тимчасового побуту яку візу мені буде найкраще зробити щоб виїхати і чи можу зробити візу по децизії?)))зарані дякую

  24. Виктория:

    Скажіть будь ласка, я хочу виїхати у Польшу з двома дітьми (2 роки і 5 р)
    який вид візи мені краще робити щоб не було відмови нікому з нас?

    • admin:

      Туристична віза або гостьова. Залежно з якою метою і на який період.

      • Виктория:

        якщо в мене чоловік працює по робочій візі, то я можу їхати до нього по гостьовій візі? і якщо можу то на який термін?

        • admin:

          зможете їхати. Якщо від родичів запрошення то можна на пів року рік, якщо від пана зробить, то 90/360

  25. михайло:

    доброго дня я прочитав але незозумів. я хочу поїхати в польшу на короткий термін до 10 днів мені треба візу? які документи треба,ціна срок робити ?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *