Прапор Польщі

Віза на Євро 2012

Вболівальники можуть отримувати польські візи на Євро 2012. З 12 березня 2012 вболівальники, які їдуть до Польщі на матчі Євро 2012 і хочуть отримати візу в Польщу, вже можуть подавати документи на оформлення візи.

Незважаючи на те, що до першого матчу Чемпіонату Європи з футболу залишилося ще три місяці, Генеральне консульство РП закликає всіх уболівальників, яким для в’їзду до Польщі потрібна віза, подавати документи на оформлення віз заздалегідь.
Це можливо на підставі положень Візового Кодексу Європейського співтовариства, які дозволяють подавати документи за три місяці до запланованої поїздки.

Подаючи документи на оформлення візи завчасно, фанати футболу зможуть уникнути черг і заздалегідь запланувати свої поїздки до Польщі. Всі візові анкети мають бути заповнені на сайті. Візові анкети можна також подавати за посередництвом туристичних фірм, акредитованих в Консульстві.

Разом з тим, Консульство Республіки Польща застерігає від послуг з боку нелегальних посередників, які можуть пропонувати свої послуги.

Громадяни, які бажають отримати візу на Євро 2012 як в індивідуальному порядку, так і з групою за посередництва акредитованих в консульстві туристичних фірм, повинні мати квитки або оригінал підтвердження отримання квитка на стадіоні в Польщі.

Туристичні агентства та індивідуальні особи заповнюють анкети на отримання шенгенської візи без реєстрації на конкретну дату, але анкета повинна містити чіткий двійкових штрих-код. Туристичні фірми для подачі анкет на оформлення візи записуються, як і раніше, по телефону. Індивідуальні власники квитків на матчі звертаються до візового відділу.

Перелік документів на оформлення візи на Євро 2012:

  • Дійсний закордонний паспорт, копія першої сторінки паспорта,
  • Цивільний паспорт і копія його першої сторінки та сторінки з пропискою,
  • Заява на отримання шенгенської візи. Анкета повинна бути підписана власноручно.
  • Одна кольорова фотографія,
  • Оригінал квитка на матч або матчі Євро 2012, які пройдуть у Польщі, або оригінальне підтвердження отримання квитка на стадіоні в Польщі,
  • Страховий поліс мандрівника на першу поїздку до Польщі,
  • Підтвердження наявності фінансових коштів (виписка з банківського рахунку, довідка з роботи, дійсне службове посвідчення і т.д.)
  • Заявники, які висловлять бажання відвідувати Польщу також після чемпіонату Євро 2012 можуть претендувати відразу на отримання багаторазової візи на період від 6 до 12 місяців.

Люди, які планують під час проходження матчів перебувати виключно в фан-зонах (не потребують квитків), зобов’язані надати документи, необхідні для отримання туристичної візи на загальних підставах.

Статті по темі:

Це вам буде ціково:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *