Прапор Польщі

Віза в Польщу




Отримання візи в Республіку Польща. Візова підтримка.

Тел.: (093) 953 69 96 – Наталія

Воєводські запрошення не робим!

Тимчасово, у черговому режимі…
Вибачте, зараз консультації відбуваються у коментарях до статтей. Питання, що до організації сайту  – через електронну пошту
Дякую за розуміння. З повагою, Володимир

E-mail: vollodimir@gmail.com

Працюємо з всіма регіонами України. Якщо вам потрібна шенгенська віза для українців, робоча чи бізнес, звертайтеся до нас.

Тип візи

Документ

Особливості

Національна робоча віза у Польщу

D05/D08

Робочі запрошення (180/360) – oswiadczeniaВідкривається віза в Польщу робоча D05/D08 на 180 днів з піврічним коридором. Документи готуються до 5-7 робочих днів з моменту подання даних (скан закордонного паспорта і прописки).

Робоча шенген віза

C05

Робочі запрошення (90/90) – oswiadczenia ШЕНГЕНВіза відкривається ШЕНГЕН робоча С05 на 90 днів. Документи готуються до 5-7 робочих днів з моменту подання даних (скан закордонного паспорта і прописки).

Річна віза у Польщу

D07

Річне запрошення від воєводи (360/360) – zezwolenieВіза відкривається робоча D07 на рік часу без коридору. Документ готується 30-45 днів (по пришвидшеній програмі 14 днів). Перелік документів – скан закордонного паспорта і всіх попередніх віз, скан українського паспорта (1,2 і сторінка з пропискою), прізвища та імена батьків, дівоче прізвище матері, скан свідоцтва про народження.

Шенгенська бізнес віза

C04

Запрошення і контракт під Бізнес шенген візу (Віза для підприємців)Відкривається бізнес віза в польщу C04. Документ готується до 3 робочих днів з моменту подання даних (скан закордонного паспорта, скан укр. паспорта, скан ідентифікаційного коду (якщо старий закордонний паспорт)). В консульстві можуть поставити – в чистий паспорт 30/90, в їжджений 60/180 або 90/365 днів.

Туристична шенген віза

C01

Відкривається шенгенська туристична польська віза терміном 14-30 днів перебування з коридором. Документи на візу готуються протягом одного двох днів. Туристичну візу можна відкрити як з особистою присутністю так і без власної подачі. Може бути відкрита як одноразова так і мультивіза – це залежить від консула.

Робочі візи використовуються для довготривалого перебування закордоном. Є робочі національні візи (180/360 і 360/360) та робоча шенген віза (90/90). Маючи робочу візу бажано не робити більше 5-6 виїздів, так як у прикордонників може виникнути питання про нецільове використання візи.

Якщо ви плануєте часто їздити закордон (віза для часто подорожуючих) і хочете інколи бувати у інших країнах шенгенського договору, то вам краще відкрити шенгенську бізнес візу у Польщу. Мінімальний період на який її можуть відкрити це 30/90, максимальний 90/360 – це вирішує консул. Наприклад, вам відкрили візу 30/90 – це означає що 30 днів ви можете перебувати у країнах Євросоюзу протягом 90 днів коридору. На бізнес візу готується контракт і запрошення на рік, і якщо вам відкрили мінімальний термін, то ви можете подати на візу повторно (коли виїздили свої дні), використовуючи даний контракт і запрошення.

Ви можете замовити як саме запрошення так і весь пакет документів для подачі у консульство. У пакет документів входять запрошення з Польщі (і контракт – для бізнес візи), реєстрація анкети, страховка, та інші необхідні документи для подачі у консульство та виїзду закордон.

Також є можливість відкрити візу без особистої присутності. Тривалість відкриття візи буде близько двох тижнів з моменту отримання документів. Додатково можлива термінова віза в Польщу.

Якщо вам потрібна польська віза терміново, або ви маєте запрошення, але черга на візу до Польщі дуже велика, ми допоможемо вирішити вам це питання. Термінова подача документів по всій Україні.

Щоб уточнити ціни на допомогу в отримані візи та купити шенген візу чи будь-яку іншу, просто зв’яжіться з нами зручним для вас способом.

Віза в Польщу

Система знижок та акцій:

  • Якщо потрібна піврічна віза то для відвідувачів сайту ostarbeiter.vn.ua передбачаються знижки близько 10%.
  • Якщо ви бажаєте зробити запрошення групі осіб, що перевищує по кількості 5 чоловік то отримаєте знижку в розмірі 20%.
  • Для агентів по працевлаштуванню також передбачаються значні знижки.

Документи, що необхідно нам відправити:

  • Копія українського паспорту – 1, 2 сторінка, сімейний стан та прописка.
  • Копія закордонного паспорту – 1 сторінка та остання шенгенська віза